Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Story Mory
Sunday, April 14, 2013 , 1:06 AM , 0 Comment[s]
Assalammualaikum. Rasa janggal pulak nak taip entry baru, almaklumlah dah sebulan lebih aku tak buka blog ni. Post sebelum ni aku dah janji nak tulis entry baru waktu cuti CNY kan? Cuti seminggu raya cina tu memang tak ada masa langsung nak buka blog. Aku terpaksa date dengan homework again waktu cuti tu :( Ahhh its okay, benda dah lepas sebulan lebih buat apa nak ingat balik kan? Oke kita buka buku baru. Aku ada banyak cerita nak bagitau ni. Hehe. First, Esok dah masuk minggu ke 3 kot bulan 4? Ye ke minggu ke 3? Entah aku teka je. Haha. Maksudnya lagi 5 bulan nak trial SPM. Memang tak percaya! Sekejap sangat masa berlalu. Entah apa lah nasib aku waktu trial tu. Hmmm. Lupakan seketika trial spm yang membunuh jiwa rakyat malaysia berumur 17 tahun. Haha.


Second, Hari selasa ni bersamaan dengan 16 April 2013 aku ada test lesen motor 'P'. Berdebar kot. Takut fail je. Member aku sorang test last week dia fail kot. Mintak mintak lah pakcik JPJ tu terbuka pintu hati dia nak bagi aku lulus. AMIN. Aku pun terbuka pintu hati nak menaip entry ni sebab nampak Cik autumnzira tegur dekat chatbox. Tetiba rasa macam ada pembaca dalam blog ni then semangat nak menaip Hahaha *perasan* .

Third,  Last month, ada exam UK1. Aku fail dua subjek fizik dengan addmath. Macam biasa lah kan, subjek-2 yang aku tak minat tu mesti fail. Hahaha. Kimia aku lulus weh. Lega aku. Exam midterm pun tak lama dah, bulan depan kot. *pengsan buat seketika* . 

Dan cerita terakhir, tanggal 4 march 2013 sekolah aku menang pertandingan pesta pantun peringat kelompok m8. Akhirnya, dah 5 tahun aku masuk pesta pantun ni, tahun ni lah aku berjaya dapat Johan dan berjaya bawa balik 1 piala. Alhamdulillah. Last week kami wakil ke peringkat daerah dan kami tewas dengan sekolah tuan rumah. Nak buat macam mana, sekolah tuan rumah mesti ada kelebihan lebih dari sekolah lain. Bagi aku diorang tak layak menang pun dan ketua hakim bias kot. Yang aku tau SMK Al-Irsyad menang dan wakil pulau pinang. Diorang juara bertahan setiap tahun. TAHNIAH :)


Snap pic dengan pemantun terbaik kelompok m8 a.k.a pemantun pertama team pantun, Cik Nur Atikah Amiruddin. Sweet tak? Hahaha

Haaa panjang berjela aku menaip hari ni. Nak balas dendam sebab sebulan tak menaip. hahaha. Kalau ada masa lagi, nanti aku menaip k. Bye. Assalammualaikum :)