Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Busy
Monday, February 4, 2013 , 12:11 AM , 0 Comment[s]
Assalammualaikum .*tolong sediakan baldi 5 biji disebelah sebelum baca post yang annoying nak mampus ni*


 Wah dah hampir sebulan tak update enrty baru dekat blog yang berhabuk dan layak di letak di muzium negara. Eh? Seriously rindu nak menaip, rindu nak meluahkan perasaan dan rindu nak blogwalking. Sebenarnya aku lagi rindu kalau korang penuhkan chatbox aku. Korang tengok lah dua orang makhluk yang tidak dikenali yang seringkan penuhkan chatbox aku ni. terima kasih banyak-2 -.-



 Sejak melangkah ke tahun 2013 ni hidup aku menjadi semakin sibuk dan sibuk dan sibuk dan teramatlah sibuk *nampak tak betapa sibuknya aku? Oke aku sibuk bukan aku kerja part time ataupun kerja full time tapi  disebabkan homework yang menggunung setiap hari . Setiap hari wajib ada homework. WAJIB oke. Aku memang tak pandai nak bahagikan masa. It's okay, aku sanggup buat semua tu demi SPM dan masa depan . Cewahhh semangat giteww. Dah 4 hari kita berada di bulan 2. Sekejap je kan? Guess what, Lagi 7 atau 8 bulan nak Trial SPM ? Biar betik? Dengar 7 atau 8 bulan tu macam lama kan? Tapi sekejap je pun.  Macam tak percaya tapi kena percaya jugak sebab kita sedang berpijak di bumi yang nyata dan hidup mesti diteruskan *ayat tak boleh blah* . Oke lah sampai disini saja aku boleh merepek. Maybe next week aku boleh menaip entry yang baru lagi sebab minggu depan cuti Chinese New Year. Cuti seminggu. Yeayyy heaven! hahaha. Oke bye :)