Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
New Year New Hope New Life
Tuesday, January 1, 2013 , 5:54 AM , 0 Comment[s]
Assalammualaikum. Alhamdulillah dapat juga jari jemari ni menaip entry baru hari pertama tahun 2013.


Cepatnya masa berlalu. Sekarang secara rasminya saya berumur 17 tahun. Saya sudah tua! Banyak kan kenangan pahit manis tahun 2012 dulu. Actually banyak sangat kenangan-2 tahun 2012, aku je lupa. Maklumlah banyak makan asam dengan jeruk kan. Hahaha.  Apa azam baru korang? Aku macam biasa lah, setiap tahun tak da azam pun. Hahaha. Ohh esok juga bermula lah sesi persekolahan 2013 buat semua pelajar-2 di malaysia kecuali pelajar-2 di Kedah,Terengganu dan Kelantan sebab diorang sekolah hari ni kan. Aku setahun ja lagi nak sekolah pun. Ahh lega nya . Tak sabar rasanya nak dengar ucapan pengetua esok. Hahaha. Tahun ni jugak lah nak strugglle sebab SPM tak lama dah woi. Sekejap ja. Pejam celik pejam celik. Oke lah, entry kali ni taknak tulis panjang-2 sebab kena tidur awal kan nak sekolah esok. Amboi semangatnya! Hahaha dengan kesempatan ini aku nak ucapkan Happy New Year 2013 dan Selamat Kembali Ke Sekolah buat semua. Family, Kengkawan dan Readers blog ni. Thanks kepada semua 63 followers sebab sudi follow blog saya yang buruk ni, tak sangka pulak blog buruk dan entry yang merapu ni ada 63 followers. Nah saya belanja cokelat Hacks sorang sebijik. Haha. Oke bye semua. Take care!