Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Holiday Yeayy
Tuesday, December 4, 2012 , 6:56 AM , 2 Comment[s]
Assalammualaikum.....


Haaaa tudiaa pejam celik pejam celik dah sebulan kita bercuti sekolah. Sekejap ja masa berlalu. Duduk rumah goyang kaki dan menternak lemak dalam perut, k aku tak sedar yang aku ni calon SPM 2013. Say no to SPM! anti SPM! Boikot SPM! hahahaah bencinya dengar perkataan SPM. Btw aku terbaca status seorang manusia dekat facebook, dia tulis yang result Peperiksaan Akhir Tahun dah keluar. Aku pun check dekat SAPS? Tahu tak SAPS tu apa? Aduh. Saps tu Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah. Kita boleh check result kita secara online. Korang buka website ni http://sapsnkra.moe.gov.my . Then cari Semakan Ibu Bapa dekat bawah sebelah kiri. Korang klik dekat situ then ikut langkah-2 seterusnya dekat situ. SELAMAT MENCUBA! Hehe. Result ni agak mengecewakan aku sebab aku gagal dua subjek! Kimia and Addmath.


OhMaiNenek, macam mana nak ambil SPM kalau asyik gagal dua subjek ni je? Hmmm. Tolonglah gugurkan dua subjek ni, tension aku! hahahaha. Eh aku dengar result PMR keluar 9 December ni? Betul ke? Wahh mati lah korang, semalaman tak tidur. Teringat balik waktu nak ambil result PMR tahun lepas, sehari sebelum result memang aku berdebar-debar macam nak tercabut jantung. Pergi je sekolah tengok-2 result terasa nak melompat. Hahaha padahal aku dapat 3A 5B jee. Aku happy dengan result tu sebab aku target 1A jee, Percubaan pun aku tak ada A, then balik rumah mak aku pun happy jugak dengan result tu so aku berjaya membuatkan hati kedua ibu bapa aku gembira. Wahh! *clap-clap* apa-2 pun, All the best untuk semua adik-2 yang nak ambil result PMR. Ha ni gambar aku dengan geng-2 kelas waktu balik kelas tambahan PMR dulu,  rindunyaaaaaaaaaa :') Abaikan muka aku yang tak matang lagi tu. Hahahaha oke bye!