Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
12.12.12 ?
Wednesday, December 19, 2012 , 3:29 AM , 1 Comment[s]
Assalammualaikum.....
Haii. Wah hari ni 19/12 tarikh result PMR  kan? Haaa acano result tu? Straight A's tak? Kalau straight A's tu tahniah lah, korang dah banggakan parents dan family korang. Kepada yang masih kecewa dengan result tu, It's okay lah, Nanti SPM korang study betul-2. SPM baru lah penentu masa depan korang. Jangan sedih-2 kay. Tadi aku call lah cousin aku tanya result dia tapi dia off phone so aku call lah no mak dia a.k.a makcik aku tu then mak dia cakap dia tak balik rumah since pagi tadi ambil result. Haaaa kemanakah kau menghilang? terjun lombong maybe? Hahaha. Oke lupakan dia.



Aku nak cerita tarikh 12.12.12 yang keramat . KERAMAT oke bukan KIAMAT! Tarikh tu kitorang buat reunion dekat jusco. Serius best dapat jumpa kengkawan lama. Rindu! First sampai-2 kitorang terjah pizza makan-2 and create a happy moments together. Wahh speaking pulok! Hahaha. Lepas makan kitorang jalan-2 snap gambar sana sini, then ada yang nak bershopping lah. Kalau tak, kitorang nak tengok wayang then tak jadi sebab waktu nya sudah lewat dong, pukul 4 ke atas. Anak-2 dara kena balik sebelum maghrib. hahaha. So kitorang berpakat nak pergi karaoke. So enjoy lah melalak macam pontianak dalam karaoke tuu. Hahhaa part nyanyi lagu dangdut memang best! Gelek sakan. Hahaha. Dah sejam berkaraoke kitorang pun balik rumah. Dalam pukul 6 semua dah sampai rumah. That's All. Nampak tak best kan cerita aku? Hahaha okey aku faham. Bagi aku memang best sangat lah even sekejap je jumpa kawan-2 baik since form 1 tu. Oke letih menaip, sila lah tengok gambar-2 yang disediakan. Hahaha Bye guys :)













Ni gambar curi from Nabila's Instagram. Hahaha