Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Raya Lagi?
Sunday, October 28, 2012 , 8:26 AM , 0 Comment[s]
Assalammualaikum......
Alhamdulillah, dah 3 hari rupanya kita beraya hari raya Aidiladha. Macam mana hari raya korang? Best tak? Hari Raya aku tahun ni sama je macam tahun tahun lepas. Tapi tahun ni agak membosankan sebab cousin aku ramai tak balik kampung, oke sentap seketika dengan cousin cousin aku. Haha. Haaa semalam aku beraya dekat kampung ayah aku dekat alor setar.


Akhirnya, balik juga kampung sana. Aku pergi sana bukan beraya pun. Hahaha. Dalam pukul 12 tengah hari kami bertolak then pergi rumah makcik aku, kami makan makan kejap sebab dia buat kenduri then singgah kampung aku. Kampung aku dengan rumah makcik aku tak jauh pun, 5 minit je. Sampai je rumah arwah nenek aku, aku rehat kejap minum air then terus masuk dalam bilik, TIDUR, haha seriously aku mengantuk sangat sebab aku bangun awal semalam. Dalam keseronokan aku dibuai mimpi yang indah, tetiba ayah aku gerak ajak balik rumah. Ayah aku ni suka sangat balik awal-awal, aku tak sempat pun nak sembang sembang dengan cousin dekat sana. Hmmm apakan daya, tak da rezeki nak jumpa diorang. Nanti kalau ada rezeki kita jumpa okey. Btw petang tadi kan member aku, firdaus ajak pergi rumah dia, mak dia ada buat kenduri kot tapi aku malas nak pergi. Hahaha sorry firdaus! Aku tak ada mood nak keluar rumah tadi. Esok pun dah sekolah and sekolah aku buat kenduri korban esok, rasanya macam malas nak pergi sekolah esok sebab member aku ramai taknak pergi esok. Aku ada gambar nak share, alaa gambar cousin aku masa beraya dekat kampung kepala batas tu. Gambar ni masa kami meronda ronda dekat sawah padi sekitar kampung aku, alaaa bila lagi kan nak jenjalan dengan cousin aku dua orang ni? Dayah *yang pakai baju kurung biru* tu jarang balik kampung sekarang sebab dia belajar dekat AUCMS. Hehe. 



Gambar aku tak ada pun sebab aku yang kena snap gambar diorang, sentap lagi dengan cousin aku ni. Haha. Okey thats all for today, have a nice day ya. Bye :)