Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Freedom Again
Monday, October 22, 2012 , 11:08 PM , 0 Comment[s]
Assalammualaikum....................
Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Yeayyyyyyyyyyyyy *Jerit sepenuh hati*


Akhirnya 2 minggu setengah sudah berlalu dan tamat lah sudah exam yang di tunggu tunggu. Alhamdulillah. Penat kot tunggu 2 minggu exam nak habis, asyik teringat cuti je. Exam kali ni memang aku tak ready langsung . Tak semua subjek susah and tak semua subjek senang, ada yang aku boleh jawab. Yang paling susah mesti lah subjek2 sains tu tapi yang ter sangat sangat sangat susah Addmath dengan Kimia . Cikgu addmath bengang dengan kami semua sebab ramai fail termasuk lah aku kan. Hmmm nak buat macam mana, aku memang tak minat addmath! Haha. aku dah study mati matian tapi still tak boleh buat jugak exam,



Haaaa nampak tak betapa semangatnya aku study semua subjek2 ni? Hahahahaa. Ni baru exam akhir tahun, macam mana SPM tahun depan ni? Ya Allah aku tak ready lagi ni. Btw cuti sekolah dah nak dekat and next week bersamaan dengan 3 December, last day aku sekolah untuk tahun ni sebab dapat cuti free senior nak SPM. Heeeee seronok banget. Kawan kawan aku semua busy cari kerja cuti sekolah ni tapi aku? Mak aku macam tak bagi ja kerja sebab tak ada lesen motor lagi, hmmmm sedih. Oke kata kata akhir untuk post hari ni, Good luck untuk semua calon SPM 2012 terutamanya buat semua pelajar pelajar SMK Bandar Baru Perda. Tolong harumkan nama sekolah kay? Okey bye :)