Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Eh dah exam ke?
Monday, October 1, 2012 , 12:43 AM , 2 Comment[s]
Assalammualaikum


Next week kan, 8 October bermula lah Peperiksaan Akhir Tahun. Peperiksaan ini akan menentukan antara hidup dan mati *TIPU* Hahaha joke! exam ni akan menentukan sejauh mana tahap pemikiran kita selama setahun kita belajar. Rasanya semua orang tak suka exam kan? termasuk lah aku. Exam ni boleh buat orang tension dan banyak lah jerawat jerawat yang tidak diminta akan keluar dekat muka. Haha kalau malu ada jerawat, pakai lah mask waktu exam tu. Haaaaa, 9 Oktober juga bermula lah PMR untuk adik adik yang nak berperang, nasib baik aku dah terlepas PMR, dapat lah jugak enjoy TAPI tahun depan mati lah aku sebab SPM pffffttttttt tak suka tak suka.  Tahun ni boleh la enjoy kan tapi bagi aku tak lah enjoy sangat sebab aku tersesat masuk kelas Sains dan semua subjek susah, Fizik, Biology, Chemistry and Addmath. Hmmmm sabar je lah. Btw aku nak stop kejap ber-blogging dan nak fokus kepada exam *fokus lah sangat* Haha tapi kalau korang hantar apa apa dekat chatbox nanti aku reply okey. Last but not least, *terspeaking pulak* Haha. Good Luck untuk sesiapa sahaja yang akan menduduki peperiksaan pada bulan ini, junior junior yang akan menduduki peperiksaan PMR dan tidak dilupa buat semua senior senior yang akan menduduki peperiksaan SPM, chaiyok chaiyok. Okey bye :)