Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Thank You
Sunday, September 30, 2012 , 12:01 AM , 2 Comment[s]
Assalammualaikum.
Hari ni kan hari ahad and aku boring sangat, setiap hari ahad je mesti aku boring. tak tahu kenapa! Haha. homework di dalam beg pun sedang menunggu dengan penuh kasihan, Addmath dan Sejarah. Nak buat pun tak ada mood. BTW , korang nampak tak follower gadget dekat blog aku ni,


 haaaaaaa jangan tengok jumlah follower tu, sebab ramai sangat orang follow tu! Hahahahaahaha sila gelak sekarang! Aku baru buat je tuto ni tadi. Korang tahu aku dapat tuto ni dari mana? dari Liyana Izati . Actually aku tak kenal pun liyana ni. First, dia ada hantar chat dekat chatbox aku so aku pun melawat lah blog dia and follow. Cantik sangat blog dia. Hehe. Korang pun wajib follow liyana sebab dia ada banyak tutorial dan korang boleh request tutorial dekat liyana. Aku request gadget follower ni semalam then aku check chatbox dia hantar dia cakap dia dah buat tutorial tu. Wah! Terharu je. Hehe dan aku pun ada la jugak request lagi satu tutorial, tamak kan? Haha. Aku request tutorial nak tukar font dekat sidebar and title post dan dia pun dah buat tuto ni. Wah terharu lagi! Hahaha. Terima kasih banyak banyak untuk liyana sebab sudi membantu, tak sangka ada orang sebaik liyana dekat dunia ni. Hehe. Jasamu dikenang. Aceyhh. Hehe. Korang boleh tengok tutorial yang liyana buat dekat sini http://hunhanlovers.blogspot.com/ . Jangan lupa follow Liyana tau! Oke bye :)