Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Miss You
Wednesday, September 26, 2012 , 3:05 AM , 0 Comment[s]
Assalammualaikum. Ada cerita raya lagi ni! Hehe. Raya ke 3 lepas kan, cousin ittew dari KL, Akak Faizah and Abang Ady datang rumah nenek ittew bawa cousin ittew lagi sorang tu *mood gedik* Haha. She is Ekaa Yusof! Ahhh serius terkejut dia datang. Lama tak jumpa dia, bertahun tahun jugak lah tak jumpa. Diorang sampai malam, aku dengan dia tak tegur menegur langsung, masing masing malu kan! Haha. Then keesokan harinya, akak faezah ajak pergi penang makan angin sana. Dalam 30 minit je dari rumah nenek aku, dekat kan? Mohon jealous, Haha. Aku pun ajak lah cousin yang terdekat, Yayah Lola join kitorang. Dengan kedatangan yayah, Aku dengan Ekaa bercakap jugak akhirnya sebab yayah yang mula bercakap dengan dia then aku pun join hehe. Kitorang pergi naik feri, haaaaaaa ada satu story dekat atas feri ni, Anak akak faezah kan excited naik feri tu sampai taknak turun dari feri, dia cakap dia nak mandi laut! Gila kau nak terjun dari feri tu? Nasib baik lah dapat pujuk then dia pun masuk kereta, kitorang pun teruskan perjalanan. Kitorang pergi Queensbay and Padang Kota Lama. Kitorang spent time yang agak lama dekat Queensbay. Maklumlah, Ekaa dengan akak Faezah kan kaki shopping! Sehari tak cukup kalau nak jalan jalan dekat penang, aku ajak Akak faezah pergi lagi keesokan harinya tapi diorang nak balik KL sudah. Sedih kot! Dah la dapat jumpa ekaa sehari je, tak sempat nak sembang lama lama lagi dengan dia. Hmmm. Btw syukur sangat dapat jumpa dengan diorang. Goodluck to Ekaa Yusof yang akan menduduki peperiksaan SPM tak lama lagi. Chaiyok Chaiyok!


Akak Faezah, Abang Ady dengan Anak diorang, Aidid 

Akak Faezah and Ekaa

Meet her, Ekaa Yusof 

Aidid
















Yayah Lola

Miss them! See you again :')