Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Berlalulah Sudah Ramadhan
Monday, September 24, 2012 , 1:31 AM , 0 Comment[s]
Pejam celik pejam celik dah sebulan kita beraya, best tak raya?. Today aku nak cerita lah sikit pengalaman beraya, aceyh! tak banyak pun. Sikit je. Macam tahun lepas je, kitorang pergi beraya rumah semua classmate. 25 rumah okey! ditegaskan sekali lagi, DUA PULUH LIMA. Hahaha. Bukan sehari 25 rumah kitorang pergi, dalam sehari 1,2 rumah. Tapi tahun ni semua wajib buat open house. Haha! Memang best sangat. Kitorang ni satu kelas kan dah macam adik beradik, so beraya pun wajib bersama hehe. I love you 4Arif. Hope persahabatan kita kekal sampai ke anak cucu. Amin!