Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Annoying
Saturday, September 29, 2012 , 1:57 AM , 2 Comment[s]
Assalammualaikum, tak jawab berdosa mati kena seksa masuk api neraka. Haha
Hari tu kan aku tengok dekat news feed facebook seorang hamba Allah share link video dekat profile dia then aku pun tengok lah video tu. Nak tahu tak video apa? best sangat. Mesti korang suka sangat! 


Ni bukan video lucah or hantu okayy, aku budak baik! Haha. Mai aku cerita sikit sinopsis video ni, eh sinopsis? macam novel jaa. Haha. Actually budak perempuan dalam video ni, NurFeetri kot nama dia *abaikan*. Okey dia kena sore eyes then buat video nak bagitahu dekat semua orang yang dia kena penyakit tu then dapat 5 hari MC, first time ke dapat MC? What a shame but yang aku tak boleh tahan tengok video ni ialah dengar suara dia yang ala ala manja gitu dan pergerakan mulut dia yang macam sekor haiwan tu. tahu tak? Alaaa yang spesis macam ayam tapi mulut binatang ni lagi panjang. alaaa ni haaa

ITIK! wah pandai budak perempuan tu buat mulut macam haiwan ni. atau dalam bahasa lain dikenali sebagai DUCKFACE. eh tak tahu ke duckface macam mana? Nah tengok.





 cantik kan? cantik sangat *tangan didada mata ke atas* Haaaa annoying kan bila orang post gambar dekat facebook/twitter sambil buat duckface. Ewwwww pelissssss nak termuntah aku tengok gambar tu apatah lagi video sore eyes ni, rasa macam nak sepak je mulut dia guna high heel mak aku. Grrrrrrrr macam apa je muka tu, cantik sangat kee? Allah dah anugerahkan kita mulut yang cantik lagi berseri, kenapa nak tiru Itik yang tak bersalah tu? Hahaha. Btw ada orang buat video parody budak perempuan sore eyes tuu. sumpah lawak! Nak pecah urat perut aku gelak tengok video ni. Hahaha


And budak perempuan sore eyes tu pun ada upload lagi 2 video annoying sambil buat duckface. satu video tu nak wish apa entah dekat ex boyfriend dia tu, cakap english pun tak betul! tak faham aku. Hahaha. Satu lagi video dia nak pergi lepak sambil tunjuk sore eyes dia tu. Perlu ke? tak perlu k tak perlu. 






Apa pendapat korang? Bagi aku lah dia tak layak jadi manusia, jadi ITIK queckk queckk lagi sesuai. Oke bye bye bye bye bye bye bye bye bye