Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Earthquake 2012
Friday, April 13, 2012 , 9:17 AM , 0 Comment[s]
wehh haritu gempa bumi kotttt. 8.9 magnitude
dua kali. ASTAGA!
serius aku takut gila
mai nak cerita apa aku buat time earthquake tuhh!
time tuh aku dalam bilik dok online sorang2
then rasa bilik aku bergegar semacam jaa
aku pun tutup laptop, bangun then pi kat ruang tamu
tengok2 ayah aku cakap ada gempa bumi
aku pun apa lagi ? mesej kengkawan lah tanya
serius takut weh sebab mak aku takda kat rumah pegi surau tengok kawan dia meninggal
dah la aku tak mintak ampun taubat dekat mak aku lagi. HAHA
lepastu dah lama sikit masuk bilik cepat2 nak update status
bukak2 home penuh status pasai gempa bumi saja. perghhh!
aku ketinggalan sat! hahaha
then online la balik sampai pukul berapa entah
tiba2 rasa bergegar lagi, aku cuak terus ah takut rumah aku runtuh! haha
time tu aku dok chat dengan junior budak form 2
tutup laptop balik lari pi kat ruang tamu. 
tengok2 mak dah balik! bole pulak aku tak sedar . haha
gegaran kedua tu sat jaaa then bukak balik laptop update status. haha pulun!
ada aku baca tsunami nak mai la 
hope takda apa berlaku lahh!
malam tu cepat2 tengok berita takut ada tsunami
rasa kesian dekat kawan2 kita di INDONESIA
sedih tengok peristiwa 2004 dulu :')




nasib baik rumah aku jauh dari pantai. ALHAMDULILLAH~
mungkin ALLAH nak uji kita semua sebab kiamat pun nak dekat dah ni
gempa bumi tu salah satu tanda kecil kiamat. takut lahh :(
semoga kita sentiasa ingat kepada-NYA dan tidak lalai dengan dunia sementara ni. AMIN~