Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Choral Speaking Part 1
Tuesday, April 10, 2012 , 6:25 AM , 0 Comment[s]
aku ada story. u know what?
aku masuk choral speaking!


yeayyy. seronok kott!
last year tak masuk sebab nak fokus PMR
then tahun ni masuk balik 
and paling aku suka time choral speaking ialah
aku dapat SINGLE VOICE.
first time wehh aku dapat single voice
sebelum ni tak pernah dapat pun
kembang satttt ~ oke dah! 
tahun ni dapat cikgu memang sumpah straight gila
tak ada rehat langsung! memang gila lahh
last year sekola kami kan dapat no 3 so teacher nak kami terus dapat top 2 pulak
doakan kami semua berjaya okayy. AMIN!
kami lawan 30 April ni so latihan pun masa kelas
terpaksa ponteng kelas.
okeyy cun! esok cuti sebab ada Pertabalan Agung kott
esok nak hangout lagi. yeahhhh!
Tapi yang panas aku dengar 
SABTU NI SEKOLA!
what the the! panas terusss! nasib baik ada latihan choral, ponteng kelas sat! HAHA
oke lah that's all for today
terima kasih membaca. 
byeeeeee :D