Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Bestie Forever ❤
Monday, April 16, 2012 , 12:09 AM , 0 Comment[s]

hari ni aku nak cerita pasai kawan aku pulok!
dia ni bestie aku dekat sekola. budak pandai ohh!
dia ni selalu tolong aku time aku susah

CONTOH 
FIRST: aku tak siap kerja sekola then aku mintak kat dia nak pinjam buat dekat perhimpunan!
dia pun bagi lah.
selalunya aku pinjam hari isnin dengan jumaat sebab 
isnin dengan jumaat ada ADDMATH dan perhimpunan
waktu addmath lepas perhimpunan
hahaha aku tiru ja buku dia sebijik

SECOND : aku suka luahkan perasaan aku kat dia
tiap2 hari aku mesej dia kalau aku boring or ada problem
dia la orang pertama aku cerita problem aku
she is a good listener okayy. 
dia jugak suka msej aku tengah2 malam sebab 
time2 tengah malam dia suka buat homework. HAHAHA rajin gilaa

THIRD : dia pemurah
aku selalu paksa dia belanja dekat koperasi
hahahaha then dia belanja lahh aku. aku ni jahat kan suka buli orang ? 
sumpah dia ni baik gila

nak tau tak dia ni sapa ? she is NABILA ROSLI

perghhh. terbaik ah dapat kawan baik macam ni. terharu gila :')
kalau boleh aku nak kawan dengan dia sampai tua lah. haha
hope persahabatan kita tak terputus okayy. sayang hang NAB! wewittt~
perangai dia macam budak2 walaupun umur dia dah 16 tahun. hahaha
sebab tu aku selalu panggil dia adik. hewhewhew