Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
REunion Beb
Tuesday, March 27, 2012 , 4:06 AM , 0 Comment[s]
yeayyy ! xcited nih. exam dah habis kot, 
so cuti pun dah start lah !
ni aku nak cita sikit la pasal cuti aku
semalam kan hari rabu kami ada buat "REUNION" sikit la
kumpul balek kawan-kawan masa form 3 dulu, terharu :')
and kami sambut bufday boy kawan aku si DIYANA
sweet couple ohh dorang. jelesss !
jap! kenal tak diyana, nah tengok.


sweet kan ? awwwww <3 macam org sambut anniversary pun ada. HAHAHA
lepas sambut semua tuhh nak tengok wayang tapi 
semua masa lambat and tak boleh tngok sebab ada anak-anak dara kena balik awal
so kami karaoke macam orang mabuk ja. HAHA
lepastu aku nak cari charger laptop sebab charger aku meletop semalam!
gila sedih kot :'(
seratus saja habis beli charger laptop!
oke then dalam pukol 5 
si ASFARIZ and the geng ajak tengok wyg
so aku ikut and kami tengok THE LORAX,
sumpah best wehh cita tu. WAJIB TENGOK
nanti tengokk tau.
nah tengok gambar-gambar kami semua!
credit to FARIZ CALISTER . thanks gambar :D










Thanks baca :)