Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
DEDIH :')
Friday, February 10, 2012 , 1:30 AM , 0 Comment[s]


heyyy all, akhirnya ramai kawan2 kelas aku da pindah lepas raya cina tuh,
sedih siot kelas aku tinggal 25 orang ja
sunyi sepi gila nak mampus
1st, SHATHIRAH dpat SBP dekat KUBANG PASU
memang sedih ar Shat pindah sebab aku da kwan ngan dya sejak darjah 5 sampai skang,
6 tahun weh aku kawan dengan dia, lama tuh!
dulu kan, time form 1 aku ada gaduh dengan dia sampai dia menangis
aku kata kat dia " KESIAN HANG SHAT SEBAB TAK DAPAT SBP, HANG DAPAT 3A 2B JA UPSR TAPI KAK HANG PANDAI"
dia terasa then menangis, aku pun buat don't know ja kat dia. HUHU
SORI la weh Shat aku ejek hang dulu
aku tak matang lagi time tuh, sori sangattttttttttttttt! 
2nd, kawan librarian aku AIZZAT FARID dapat pegi Highschool BM
aku kawan dengan dia pun time form 1
sumpah dulu aku ingat dia jahat sebab muka dia perghh garang. HAHA
 tapi PANDAI WEH!
then time form 3 dia kena lantik jadi librarian.
lepas tuh aku pun kawan baik sikit la dengan dya
dulu time form 3 dia ar mulut biadab kutuk orang dalam kelas. HAHAHA
tapi dia mintak maaf on the spot, oke ar tuh!
skang dia da pindah, serius sunyi gila kelas dia tak dak.
that's all for today. jumpa lagi stalker :')