Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Science Stream
Friday, January 27, 2012 , 9:07 AM , 0 Comment[s]

korang perasan tak ada sesuatu yg baru kat atas tuh ? hahaha
aku tengok kat tuto benda tuh so terus amek
tapi nampak pelik sebab ada love kat bawah tuhh. HAHA
okey back to the topic
FORM 4 ni aku dapat masuk kelas sains


jyeahhhhh. happy tahap gaban
nama aku disebut 3rd kot kat perhimpunan untuk kelas sains, bangga jap! HAHA
first memang seronok la kan dapat masuk kelas sains sebab dapat jumpa kawan lama
but lepas nih memang tension gila ah homework menggunung dok tunggu tuhh
btw sedih kot kawan2 lama ramai nak pindah
kelas aku akan sunyi sepi tanpa gelak tawa hampa semua :'(
seriously aku rindu kelas form 3 yang dulu :')
that's all for today peeps, see you in the next post. heeeeeeeee