Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Happy CNY
Friday, January 27, 2012 , 9:40 AM , 0 Comment[s]


heyyy semua kawan kaum2 cina disana

apa kabare anda ? how's chinesse new year? best kan ?
jelez tengok korang dapat ANGPAU banyakkk
hahahahaha. btw aku just nak ucapkan


HAPPY CHINESSE NEW YEAR
kat kengkawan cina di luar sana
actually aku tak da kawan cina kat sekola sebab 95 percent melayu 5 percent india
untungla korang kan ada kawan2 cina bole pegi raya, HAHA
btw sekola kami cuti seminggu
memang syiokkkk abes ar tapi sabtu2 berikutnya kena ganti la pulok
ahhhhhhhhhhhhhhh~ hate that!
dah la homework addmath bertimbun timbun
baru kau rasa betapa seronoknya dok kelas sains. hahahaha
nasib baik la PHYSICS x da homework
kalau tak pecah otak la nak buat semua tuuuhh
oke la nak buat addmath jap, lepas ni update balek. kbaiii