Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
School Holiday + Party :D
Sunday, December 4, 2011 , 6:47 AM , 0 Comment[s]
SALAM, sengaja bagi salam tulisan besar coz nak suruh semua jawab. HAHA. joke2 ! back to the topic, jyeahh ! SCHOOL HOLIDAY ! sapa yg x suka cuti sekola ? cikgu pun suka. HAHA. no homework, no rules, no principal, no exam and it's just one word, FREEDOM ! wuhuuuuu, tapi kan, seronok2 cuti sekola ni, result PMR tu mcam dok tunggu ja kami semua ni form 3. OMAIGODDD ! please aku x nak ada 'C' dlam result tuu, malu ja weyh ! kalau ada gagal lagi malu sampai tak nak pegi sekola taun depan. HAHA. btw tolong doakan kami semua kayy, thanxs semua ! hahaha. cuti ni kan ramai yg ajak kuar jusco la, sunway laa. ADUH ! abeh koyak lagi ar poket aku ni, da la ary2 pulak ajak tuhh. pastu ajak reunion ni la reunion tu laaa. sory guys x dapat datang :( oke laa, maw kemas2 sikit blog ni. jumpa lagi strangers :)

Hangout. from the left :: Wani, Izzati and Fariz