Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
RESULT
Sunday, December 25, 2011 , 9:46 AM , 0 Comment[s]
Salam semuanya!
semua penantian budak2 form 3 da tamat kot because 
kami da dapat la result PMR 22/12 lepas ! memang tarikh keramat ah
sedih gila weyy aku tak dpat 8A tapi syukur alhamdulillah la sebab
aku ada 'A' and 'B' jerrrrrr, 'C' tak da kot
terima kasih YA ALLAH kerana keputusan yg awesome jugak lah :)
heeeeeeeeeee
nak tahu tak sapa yg dpat straight 'A' at my school ?
she is SHATHIRAH AFIQAH BT ANUAR
"congratz shat sebab aku da agak mesti hang 8A"
aku bangga gila ada kawan yg sepandai tuhh, HAHA
and to my BFF semua :
NABILA, AFIQ. congratz ah sebab dpat 7A, 
terbaekkk !! and to ASFARZUL jugak sebab dpat 6A
lepas ni hampa jangan la tinggal aku sorang2 kat sekola tuu,
aku taw hampa nak p sekola sains,
aku pun apply sana tapi tak dapat :( sedih gila kot !
i hope you all stay sekola situ okayyy

congratz SHAT

aku bila lagi ni ?

congratz to both of you SHATHIRAH AND ASFARIZUL



ASFARIZUL

.
.
.
and tak lupa jugak kepada semua calon PMR 2011 yg da dpat kputusan yg cemerlang tu
TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH
kepada yg still sedih tengok result tu termasuk aku ni kita sabo je la ok
SPM nanti kita buat yang terbaek dan buktikan kepada dunia yg kita bole. YEAHHH !
.
.
.
.
p/s : sedikit pesanan untuk adik2 yg nak ambik PMR 2012, jangan banyak main sangat, jangan derhaka kepada cikgu, parents sebab doa mereka la yg mengiringi kejayaan anda semua ya and jangan jadi macam abangmu disini kerana tak serious sngat time study ! HAHA, nasi suda menjadi bubur
before PMR tuh korang study la elok2
after PMR korang enjoy la sana sini
sumpah tak tipu, after PMR tu korang mesti akan rasakan satu nikmat yg sangat sangat sangat seronok
so STUDY SMART k
.
.
.
btw GOOD LUCK to kakak2 and abang2 for your result SPM next year especially my lovely cousin
DAYAH <------- dya budak pandai kot :) jelez ! okbaii 

Muka kesedihan after the result :/