Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Enjoy Myself
Saturday, December 10, 2011 , 7:15 AM , 0 Comment[s]
Salam semuanya, semalam kan dlam pukol 3,4 pagi camtu lah ada ber-SKYPE with Siti Nuratiqah my bff sekola menengah and YM with my geng mulut murai dlam kelas cik Atikah Ramli. HAHA, memang terbaek ah webcam dengan dorang. si Atikah Ramli ni kalau webcam suka gelak ja tapi kalau voice call riuh abes kot. HAHA, si Siti Nuratiqah ni pulak skype ngan aku sebab suruh dengar suara dya but apa pun tak dengar sebab line malam tu kot, sial lah :(  hmm, apa2 pun memang enjoy ah malam semalam. sesapa yg nak skype ngan aku pun bole, tak mo malu2 lah yaa, add nama aku 'Bshafieq'. Thanks :)


skype with SitiNuratiqah,

YM with Atikah Ramli :) sory gelap sikit