Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
December + Birthday :)
Thursday, December 8, 2011 , 1:02 AM , 0 Comment[s]
 Assalammualakiom semua, hut hut ! jyeahhh, semalam dpat good news, nak balek kampung ! wuhuuuuu. thanxs mom. HAHA, xcited terlebey padahal selalu da balek.. kali ni balek coz nak sambut bufday grandma yang ke berapa ntah, jahilnya aku tak amek tahu umur nenek sendiri.. haha ! btw kezen aku si dayah lesb gediks tu balek jugak.. haha.. kalau balek dya tu mood aku pun tak la kesunyian sangat.. actually bufday grandma aku ni rabu semalam 7 december but dorang nak sambut sabtu ni so aku pun ikut je lah.. hewhew..

The best grandma i never had. sayang tok <3

bufday abang pulak 18 december ni, haish ! ramai sungguh bulan december ni. nyanyi lagu taylor swift jap AND I GO BACK TO DECEMBER ~ lalala. and tak lupa jugak bufday bff Shathirah Anuar 2 december then bufday Afiq harini 8 december. i'm sorry shat tak wish kat fb hg coz aku malu sebab aku sorang wish lambat. HAHA so aku wish kat sini je lah, HAPPY BELATED BIRTHDAY TO SHATHIRAH AFIQAH BINTI ANUAR. HOPE HG PANJANG UMUR, MURAH REZEKI AND PERSAHABATAN KITA KEKAL SELAMANYA. AMIN, hadiah tak payah la sebab hg tu da besar ! haha. oke now wish for afiq. HAPPY BIRTHDAY TO MY BFF MOHD AFIQ BIN ANUAR , HOPE KITA TAK GADO2 KAT SEKOLA MACAM DULU LAGI. hahahaha, dulu aku suka kutuk hg gila2 but skang hg da jadi bestfriend aku. and tak lupa jugak kepada semua yg bufday this december, HAPPY BIRTHDAY TO YOU ALL, Kbai~


The Cleverest Friend I nver had :) Shathirah
.
.
.
.
.
.
the cleverest friend too i never had,  Afiq