Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Maxis !
Sunday, October 9, 2011 , 2:57 AM , 0 Comment[s]

Assalammualaikum.

oke skang aku da bengang dekat Maxis or Hotlink or dua2 sekali la senang kan sebab senang2 je tarik topup aku RM3 bila aku topup. topup lebih RM3 mesti dya akan tarik even kredit aku ada RM3.01 , perghh sentap . tolong la weyy aku tak pernah pun hutang dengan korang so jangan la memandai je tarik kredit aku. tak pun maxis ni saja je nak suruh aku beli sim card baru. Crazy? aku pakai youth club sekarang ni jadi apa apa pun murah even mesej 1 sen jaa. jimat kan ? skang ni mana nak cari youth club ? kalau aku pakai sim cara biasa, koyak la poket aku macamni ! hahaha. tolong ek maxis jangan tarik lagi topup saya. merayu ni ! huhuhu. Jangan terlalu kejam kay sayang? Love you muahh.