Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Masalah Dunia
Saturday, October 8, 2011 , 8:57 PM , 0 Comment[s]


nama dan fb kawan aku tu terpaksa ditutup sebab menjaga maruah orang


Tersebutlah kisah..................... oke stop! Actually cerita dia macam ni, aku mesej kawan aku (perempuan) dekat facebook ajak skype an then boyfriend dia reply. Terkejut aku! Selama ni boyfriend dia tak pernah pun online pakai dia punya facebook then  boyfriend dia reply mesej tu and marah marah aku. Aku tau yang aku ni bersalah sebab over sangat dengan kawan aku ajak skype bagai tapi kawan aku tu bestfriend aku takkan nak ajak skype, chat pun tak boleh? Oke fine. Aku yang bersalah! Fullstop.