Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Raya Raya Raya 2011
Saturday, September 17, 2011 , 8:55 AM , 0 Comment[s]
Assalammualaikum



oke now nak story about RAYA. yeayyyyy ! masa untuk tunjuk segala apa yang ada. kau ada ? sekarang ni malam and dekat kat bawah rumah nenek aku tu berasap sebab dorang buat BBQ and aku relax sorang sorang berblogging dekat ruang tamu tingkat atas umah nenek ni. okay now sementara tunggu dorang masak and makan time aku nak cerita pasal raya tadi lah ! Ohmaigodd ? terkejut sekejap ! duit raya aku hari ni tak sampai seratus pun, kalau tahun lepas, lebih dari seratus kot. oke aku sedar yang aku dah 15 TAHUN tpi jiwa aku masih budak budak. HAHA. serius raya ni tak best sebab PMR pun lagi Sebulan. satu lagi masalah. HUH! I hate this part right here *nyanyi*. Sekarang aku sudah jadi UNCLE. wah ! buat kali pertama seumur hidup kakak aku dah selamat melahirkan seorang bayi lelaki comel yang bernama " MOHD AMMAR ASHRAAF" Tahniah kakak! Anda seorang wanita yang kuat macam emak kita :)




alolololo comelnye dia tidor, berdengkur kuat lagi *tipu* Haha  and tadi kan lepas sembahyang raya, emak dengan abah bawa la baby tu pegi klinik, aku pun join sebab klinik tu dekat je, dalam 15 minit dari rumah nenek and setelah diCHECK oleh doktor and disahkan demam kuning and terpaksa lah bawak baby and ibu kepada bayi jugak terpaksa juga ke Hospital untuk menemani anaknya yang disayangi. banyaknya "AND" aku kat situ. Haha . tunggu je lah baby tu balik ye. oke now aku terpaksa tutup post sebab aku suda malas maw tulis. heeeeee. layan suda gambar raya kat bawah ni. 

      sudah menjadi acara tahunan. bos paksu aku datang malam raya  . masyarakat cina yg hormat akan masyarakat melayu. terbaek ah ! 1malaysia :)                                           
aku nak sangat angry bird ni tapi apakan daya. budak2 kecik yg dapat :(

Wahhh dapat hamper gitu.

ini tuan rumah. she is my grandma. i love you so much !

anak kezen aku yg comey ni nama dya MOHD AIDID HARITH




#telatah si budakecik


thats all. thank u for reading.