Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Excited !
Saturday, September 10, 2011 , 8:45 AM , 0 Comment[s]
holo guys <--- tiru ayat FATIN FADZIL si budak youtube yg suka berceloteh

i was like "Omaigodnesss" esok suda raya kah ? biar betol kau ? aku baru rasa semalam je pun raya snap2 picture with kezen,
Pic malam raya tahun lepas

We gonna BBQ and so on. I miss that moment and tomorrow we gonna do this again (english teruk) * malu sebentar ! okay sambong balik. tadi kezen aku , *orang jauh* suda sampai rumah nenek aku, aku pun baru sampai petang tadi rumah nenek, perghh penat! *bajet penat* padahal rumah aku dengan rumah nenek setengah jam je, dekat kan? diorang sampai dalam pukul 11pagi . !eyh, aku rasa kan baru minggu lepas *Tipu* rasa macam bulan lepas je aku pegi kenduri kawen dya dekat KL but skang dah 2 tahun dan dikurniakan seorang anak yang sangat comel, wah tahniah! rasa macam nak gigit je budak tu tapi budak tu suka cubit orang. ouchhh ! takmoo buat macam tu lagi ye dik, nanti tangan, kaki, muka abang ada kesan lebam. Haha okay esok post about RAYA and rasa macam excited gila gila gila. bye