Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
RAMADHAN !
Wednesday, August 3, 2011 , 6:40 AM , 0 Comment[s]


'

Yeayyyy ! RAMADHAN datang lagi. Selamat Menyambut Bulan Ramadhan to all UMAT ISLAM di seluruh dunia. Bulan ni TRIAL PMR jugak. OMG ! di bulan yang penuh keberkatan ni aku nak mintak maaf dekat sapa sapa yang terasa or berdendam or marah gila gila  kat aku. sorry guys ! aku tak nak kutuk sapa sapa da dalam blog ni or kat facebook dah sebab bila cakap ja pasal kawan mesti semua kawan kawan  aku yg baca blog ni akan terasa 100 percent. aku jamin ! even kezen aku pun akan terasa weyyy sebab memang mulut aku tak beradab kan. SORRY :')