Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Hangout
Wednesday, August 3, 2011 , 12:20 AM , 0 Comment[s]


Hari tu aku ada pegi hangout ngan budak budak kelas dekat sunway carnival mall. kami pergi SAFIRA ffirst maen futsal then terus pegi sunway tengok wayang. actually aku taknak pegi safira tu sebba  nanti main main peluh, dah la aku tak bawak baju spare. terpaksalah main jugak. huh ! =,='' orang orang yg join are :

Afiq Anuar


Waniey


Afiq Khalid 


 Ayu Atiey


 Haris [ baju putih]


Diyana


 Amirul [ baju putih] 
Haikal [baju belang2]


Couple Sulhi and Diyana


 Fareez


 Izzatie

kami pergi tengok cerita KARAK dengan PIRATE OF blablabla. so bored cita pirate tu. cerita KARAK memang terbekk ah ! tak bole blah betoy aku terkejut and menjerit dalam wayang ! *malu. then kami pergi round round satu sunway sampai lenguh kaki tak ada tempat duduk. Then kami pergi melantak pulak laa. tersilap order nasik tak sedap pulak. dah la panas gila pastu tak sedap, tak makan terus aku ! wani siap letak ais lagi dekat nasi tu ewwwwww. HAHA






After makan kami pun nak balik laa. nak tunggu bas gila lama la ! sejam tunggu and baru dya sampai. penat tunggu. sambil sambil tunggu bas kami menyanyi sepuas hati dekat stesen bas tuu. gila boring ! and bas pun sampai pukol 6 kami semua sampai umah dalam pukol 7 malam!