Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Selamat Hari Guru
Sunday, June 5, 2011 , 12:40 AM , 0 Comment[s]
Assalammualaikom reader 
lama doe x update blog ni
oke laa, dalam post ni aku x nak mencarut oke because
aku nak ucapkan 
SELAMAT HARI GURU




to all cikgu-2 kat seluruh MALAYSIA
tapi yang penting kat cikgu tadika aku sampai ke sekolah menengah
thanxs banyak2 sebab sudi ajar muridmu yang x tahu apa2 ni
sampai jadi budak yang 3A 2B UPSR. hahaha. *MALU 
oke. to cikgu2 sekola menengah aku tuu
thanxs sebab ajar dari form 1 sampai this year form 3
hope boleh dapat 8A PMR this year. AMIN !
baru2 ni sekola kami ada sambut hari guru kat sekola
SUMPAH BORING. x tipu
taun lepas gempak jugak la sebab ada banyak acara2 yang menarik
but tahun ni. UCAPAN, UCAPAN. UCAPAN
nasib baik la pengetua x datang hari tu
kalau x, ucapan dia yang paling lama. perghhhh !
and congrats to pengetua sebab dapat PENGETUA CEMERLANG. cayalah !
and balek sekola dalam pukol 11 tu. hari jumaat, balek awal
kelas kami ada buat jamuan sikit dengan guru kelas . *kelas kami ja


.
.
.
.


sekejap ja pun sebab cikgu2 ada jamuan pulak.
habis2 jamuan kami semua pun balek umah cam besa dengan keletihan yang melampau
esok tu pulak cuti dua minggu ! yeayyyy !

apa2 pun. HAPPY TEACHERS DAY ;)