Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Boria Malaysia Book Of Record
Friday, May 6, 2011 , 7:34 AM , 0 Comment[s]

salam
helo semua reader
hari tu kan. aku ada pergi boria 30 APRIL 2011
for MALAYSIA BOOK OF RECORD
woo woo ! satu rekod baru 
yehaaa. 
memang gempak gila ar
jumpa abeh kawan2 lama kat sana
even diorang x kenal aku
tapi aku kenal..
event tu start pukol 9 at KAMPUNG SERONOK, PENANG !
sekola kami pergi awal sikit dalam pukol 6
gila babi punya ramai kat sana
al maklomlah
2800 lebih kot yang datang
yang aku tak puas hati gila




ada cikgu sekola rendah kata kami ni "PERAK" or macam "JAKUN" kat sana
budus punya cikgu tuu
nak kata pun seminggu lepas abeh boria tuu
x de maruah ke mulut cikgu tuu
ingat kami ni binatang sangat sampai nak kata camtu ?
sepatutnya, pergi la tengok budak sekola lain dulu camna 
pastu baru nak kata kat sekola kami
sekola lain ada yg lagi teruk laa
sampai loncat sana sini macam beruk baru keluar sangkar
dah la cikgu sekola rendah
bengang betoy la orang camtuu ! siottt
oke . kita lupakan pasal cikgu tu
and x lupa, kami semua da dapat pengalaman baru kat sana
sekola kami baru 1st time this year masuk and next year bole masuk lagi. yehaaa !
step2 nak menari kat sana semua kami da practise
semua menari ikut step yang sama kat sana
and ada artis datang 
HAZAMI doe yang datang 
and ada satu menteri datang jugak
Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim ---> MENTERI PENERANGAN DAN KOMUNIKASI


hope next year ada lagi event yang meriah camni
aku nak pergi lagi. heeee :)