Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Sayang Kau
Saturday, April 9, 2011 , 7:08 AM , 0 Comment[s]





hOlaa
korang nampak x gurl yg kat atas tuu 
no no no , dya bukan awek aku
nak taw sapa ?
dya lah cousin aku 
waaaaa !
ini budakk , saya sangat2 sayang ma
dya lah cousin aku yg paling aku sayang
nama dya HIDAYAH
dulu kecik2 , aku suka panggil dya AWEEN
x taw pasai paa
aku dari kecik sampai besar
x penah lepas ngan dya
asal balek kampong jaa
mesti ajak dya balek sekali
dya pun join laa jugakkk
da la sporting gila babi
suka buat lawak and
kami dorang ni memang akan menjadi sangat gila bila jumpa
hahaha .. bertuah gila aku dapat cousin camni 
umo dya seventeen
so , this year
kami dorang la yg akan amek exam penting ..
dya SPM , aku PMR
i hope that kami still rapat macam dulu .. 
aku sayang kau YAYAH .. hahaha