Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Midnight
Thursday, April 21, 2011 , 8:47 AM , 0 Comment[s]
holaaa
best la pulak updated blog tengah2 malam
sunyi and x da sapa ganggu
ouh no ! 
student x patut tido lambat2 
haaaaa . 
malam2 jugak, aku suka layan cita cartoon
hahaha, sengal ! besar panjang pun layan cartoon
tapi cartoon ni ok apa
lawak and x boring tengok banyak kali
cartoon tu nama 
THE MISADVENTURE OF FLAPJACK
tahu x ? x tahu suda
kalau nak tengok, bukak channel CARTOON NETWORK










cita ni ada dalam pukul 12 and habis pukol 1
kalau korang x suka
jangan tengok ok 
bagi aku cartoon ni best
cartoon ni pasal budak kecik and kawan dya tinggal dalam sekor paus besar ni
nama budak tu FLAPJACK and kawan dya nama CAPTAIN K'NUCKLES









si flapjack ni suka gila dengan pengembaraan
sebab si captain k'nuckles tu captain apa ntahh !
si paus tu pulak nama BUBIE 






ouh no ! bunyi yang sangat pelik
hahahaha
jangan lupa tengok ok.
 bye2 !