Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Have Fun
Saturday, April 9, 2011 , 7:36 AM , 0 Comment[s]
hOla
Oh yaaa ..
aku ada story sikit nak citaa
x penting pown story ni
korang x baca pown x pa
aku x kesah doe , sila berambus!
okee.. last week
hari apa ntahh .. jap aku check calendar
.
.
.
haaa .. 4 April 2011
sekolah kami ada masok satu pertandingan ni
nak tahu apa ?
FESTIVAL BORIA 1 MALAYSIA
aku pun masok jugakk , hahaha
dah practise sampai sebulan
akhirnya kami masok jugak thats pertandingan
1st aku menari memang kekok gila
macam baby nak belajar jalan =,=''
after the 1 month , aku reti jugakk
best jugak menari boria ni
aku ingatkan boring tahap cipan mau beranak
nak tahu x, pakaian sekola kami paling selekeh sekali
hahahaha , malu gila babi
its oke , sekola kami 1st time masuk pertandingan boria ni
this competition dianjurkan oleh JABATAN KEBUDAYAAN DAN KESENIAN NEGARA
yg kami pegi tu untuk separuh akhir dekat SMK GEMILANG , Butterworth , Penang
akhirnya , sekolah kami x dapat untuk ke final
sungguh malang sekali :'( sedih siott
bengang tahap kerbau terus aku
apa2 pown , aku enjoy gila la masuk boria ni
and x lupa, aku dah ketinggalan gila gila gila banyak pelajaran kat sekola
dah dua minggu aku x jejak kaki kat kelas
mati aku . isnin ni dah nak exam ! OMG !!!!
here the pix our school at boria
selekeh kan baju kami
bahahahaaha =.=


for more information, bole tengok sini