Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
BIEBER FEVER
Wednesday, April 20, 2011 , 8:39 AM , 0 Comment[s]
holaa 
esok ada fenomena baru nak datang malaysia
fenomena ? oh tidak ! ayat skema..
korang tahu siapa ?
kalau tunjuk gambar or lagu2 dya
mesti korang kenal kan ?
x kenal jugak ? ni haaa !








kenal kan ? kenal kan ?
x kenal jugak ? hampeh !
okeee, terang2 dah tahu kan
JUSTIN BIEBER doe !
x kan LADY GAGA kowt !
why rambut JB lurus ? 
aku pown x tahu 
pegi la tanya sendiri ;)
MALAYSIA ??
dya nak datang mana ni ?
kat mana lagi ? KL laaa
untuk apa ni dya datang ?
dya nak buat concert 'MY WORLD TOUR' kowt


tiket dya abis suda dijual
tu laaa, x nak beli awal2 !
so, korang yang da beli tiket tu, esok jangan lupa datang ok
aku memang confirm la x datang kan !
aku bukan tinggal kat KL
kalau aku stay KL, maybe dah pergi kowtt!
and to fan2  BIEBER, simpan suara untuk korang jerit kuat2 esok
jangan HISTERIA suda laa , tapi aku rasa ada ! hahaha
concert dya akan diadakan di STADIUM MERDEKA, KUALA LUMPUR
21st APRIL 2011, 8.30 suda start ya ! datang awal2, hahaha
oke lahh, kalau korang pegi esok
share2 ya gambar kat fb or blog korang
bole aku usha2 or follow sekali
heeeeee.
rasa macam maw pinda KL lorh
hahahaha, oke laa..
saya suda ngantok gila2! 
bye2 ! salam :)