Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
1st Day At School
Monday, January 3, 2011 , 7:17 AM , 0 Comment[s]
Ary ni 1st day at school memang sangat boring gila2 babun !!
aku pown sampai nak jadi babun sudaa..hahah !!
gila siott !! cikgu semua seyes je !! takot gila aku !
rasa macam nak menjerit satu klas pown ada
 ary ni sngat stress sebab awal2 klas pown suda belajar ! boring ar !! 
rilek la dulu cikgu !! yang tak boleh aku masuk kepala otak tadi is MATH !! sangat susah !
cikgu dya oke dan sporting tapi aku yg agak bler untuk paham !
maklomlah..aku kan asyik mengelamun jaa
asyik teringat FACEBOOK and BLOG ni jee..adui !!
 ary ni tetiba je aku senyap..nothing to say at my friend !! 
semua orang seronok je !! aku sorang yg agak bosan untuk dapat ilmu ni
aku kena usaha sedaya upaya supaya aku x berjangkit dengan perangai SYAITAN nI !!



*Aku gila boring macam dak pompuan kat atas ni*


so..thats all fOr today
kalau aku masih sihat dan ada mOOd
blOg ini akan aku update !! bye

AssalammualaikOm......