Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
The End OF HOliday :(
Thursday, December 30, 2010 , 12:56 AM , 1 Comment[s]
Hello World ! wah ! lama tak update blog ni, rindu banget sih! Haha
Holiday akan melabuhkan tirai tak lama lagi, oh so sad
 masih malas nak pegi sekola
suka gila cuti sebab aku just abiskan masa dengan keluar jenjalan
and 'MISI UNTUK KURUSKAN BADAN' yang dah kurus ni hahaha with my besties iaitu Hafifi !
dya memang trainee yang bagus !
.
.
.
.

oke ! masa untuk berubah next year di tahun yang baru !
just focus for serious exam..aku taknak main2 lagi
so, kawan2 aku..jangan kacau aku lagi, Hahaha
aku nak mulakan hidup yang baru di tahun yang baru
azam yang baru dan segala2 galanya baru.
Pray for me again

Thats all. Bye