Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Oh Exam..
Saturday, November 6, 2010 , 5:30 AM , 0 Comment[s]


serious post! Oke joke! Haha
final exam for this year dah nak dekat next year dah nak PMR..Ohmaigoddes!
Aku still tak ready :(
final exm ni memang exam yang paling mendebarkan..oh god!!..help me
aku tak nak turun kelas..pleseeee..baca buku memang membosankan!
tapi..apa aku harus buat??..baca je lah
untuk kepentingan diri ini dan masa depan
.
.
.
.
.first day exam dah sejarah..subjek yang paling bosan..tapi
cikgu sejarah memang best hehe dia ajar boleh masuk otak
next year cikgu dah tak ajar kami..sedih sangat!
BM memang subjek favorite aku. Hehe best buat karangan!
thats all for today. Pray for me ya