Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
10/11/2010..FIGHT DAY EVER!!!!!!
Wednesday, November 10, 2010 , 7:07 AM , 0 Comment[s]
Tanggal 10/11/2010 memang tarikh bersejarah aku kat sekola
nak taw kenapa??..ok..cita dya start masa abih2 exam ni..masa rehat!!
masa rehat tu..asfarizul dya naik tangga dekat depan claz budak bengong
pastu dya hentak kaki kuat2 sambil jalan
dya saja la nak wat camtu sebab semalam(9/11/2010)
masa rehat gak aku nak turun rehat ngan afiq and asfarizul..
kasut aku terlekat paku payung kat kasut
aku pown hentak2 la nak bagi keluar
aku ingatkan cokelat yang terlekat kat kasut!!..hahaha
tiba2 ada budak pompuan bengong lagi sengal marah2 aku
aku wat x taw jaa
dya nak cover malu,pastu saja2 wat jerit kat budak form 4 blok sebelah..(padan muka hg)
masa nak naik kelas balik
kami tiga orang pown hentak kaki pelan2..tapi asfarizul hentak kuat2
dya pown panas and tampar asfarizul pelan2..hahaha
esok pulak(10/11/2010)..masa rehat gak
asfarizul tu geram dya hentak kaki kuat2 sbab betina sial tu tampar dya semalam
tiba2 si betina tu masuk kelas kami carik asfarizul tu
masa tu ramai budak kelas aku yang x turun rehat budak laki laa
si betina tu tarik asfarizul and depa dua orang pown perang mulut
asfarizul pown keluar la segala suara jantan dya..1st time aku dengar!!..hahaha
tiba2 zati(budak claz aku yang garang gila) tu marah pompuan tu keluar
dya pown keluar sambil malu sebab kami boo dya
padan muka hg..pastu dya mai balik bawak geng 4 orang
dya tarik zati yang ngah study sebab exam math lepas ni
zati pun panas and tolak pompuan tu
diorang pon lawan laa..zati tendang perut dya..zati memang kuat!!..caya lah..haaha
betina tu pown kalah..dya blah p kelas dya balik sebab loceng rehat dah bunyi(rehat pon abis)
sebenarnya pompuan tu perangai sebijik macam pelacur 
suka tayang badan depan kelas..pastu dok wat gangster..
dya memang geng betina pelacur kat sekola kami..
dya memang dok claz bodo..dya form 2 sama kami gak!!
.
.
.
.
hoii..hg dengar sini wahai pelacur gilaaa
hg kalau nak gaduh bukan bawak geng la bodo..1 by 1 laaa..kecut ke??
kalau takut gtaw la takut..sial la kau!!..
kalau dah nak tunjuk hebat..fight ar ngan dak laki..bukan ngan betina oii
memang sah la pelacur!!..memang la budak senGAL ni tak takut dosa..astaga!!
ok..aku harap kan..semoaga kau akan di langgar lori balik sekola nanti,..amin!!
sama2 kita berdoa..aku harap2 dya akan dibalas setimpal apa yang dah dya wat kat kelas kami