Welcome



Hye, thanks for visiting my ugly blog and annoying post. Hehe btw jangan lupa follow ya

Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

Cool Friends



Credits

Template is made by Sharo.
Thanks to Sweet cousin for the big help. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Shafiq Ishak 2013/2014.

// Listen ♥
Choral Speaking Masa Darjah 6
Wednesday, October 20, 2010 , 8:48 AM , 0 Comment[s]

Eh gambar atas ni bukan choral speaking. Haha 



Haaaa, ni baru team choral speaking. Woww muka semuanya nampak suci murni. Haha




masa darjah 6 (2008) dulu memang best dan gempak sangat lah
rasa macam nak kembali ke darjah 6 la pulak
cikgu semua tak garang pown
haaaaa cerita pasal choral speaking pulak
.masa darjah 6 dulu..aku dah masuk choral speaking wakil sekolah. memang terbaik lah!
setelah 2 minggu practice, tinggal 1 minggu lagi ja nak start pertandingan tu
tetiba pulak asfarizul *si conductor* demam campak perghh!
memang tak boleh practice lah bila dya tak ada sebab dya lah conductor kami, tanpa conductor, semua nya tak akan menjadi
Then tetiba pulak, teacher pilih aku suruh ganti dya..fuhh!!
Aku jadi conductor tak lama pun, dalam seminggu je sebab si Asfarizul dah sembuh demam campak. 
Alhamdulillah syukur!
.
.
.
.
haaa tiba lah hari pertandingan
sampai2 je kat sekolah tersebut
kami tengok macam tak ada orang datang, kami pun pelik dan bertanya dimanakah sekola lain??
.rupa2 nya..kami tersilap tarikh..hahaha..malu suda
sebenarnya, pertandingan tu esok tapi teacher tak dapat surat tukar tarikh..ish3..what a shame
Its okey dan keesokan harinya dengan semangat yg membara bara
Hari yang di tunggu tunggu telah tiba
dan kami tak menang. Hahahahaha malu jeeeee
tapi itu semua adat pertandingan, ada menang ada kalah. InsyaAllah ada rezeki di lain hari :)